Set 12 Pahare Long Drink 470 ml Hobstar

Cod produs: PS926798
Batching

12/bax

Color

transparent

Material

sticla

Capacity

470ml

Se comanda la bax (=12 buc)

Disponibile doar la comanda, livrare 1-5 zile lucratoare.

SKU: PS926798 Categories: ,

Description

Paharul din colectia Hobstar de la Libbey are capacitatea de 470 ml si ofera rafinament oricarei prezentari a bauturii. Acesta este realizat din sticla de inalta calitate, iar designul sau elegant adauga o nota vintage.

Paharul Hobstar este in fruntea cererii de astazi pentru articole long drink si este ideal pentru servirea de cocktail-uri in stil vintage. Cu siguranta, acesta va adauga o atingere de lux, sofisticata meselor sau barului dumneavoastra.

Designul paharelor Hobstar este inspirat de „ perioada stralucitoare a sticlei taiate americane ” si se incadreaza perfect in moda actuala, cu tendinte vintage chic.

Denumirea „ Hobstar ” provine de la un design de sticla taiata specific, datand din primii ani ai secolului XIX. Designul clasic al paharului Libbey Hobstar este favoritul culturii cocktail-urilor, prezent astazi in baruri din intreaga lume.

Paharul Hobstar este robust, contine o constructie grea ce va creste durabilitatea si creeaza o ambianta stralucitoare la orice masa sau bar. Acesta poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

 

 

More information

Batching

12/bax

Color

transparent

Material

sticla

Capacity

470ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set 12 Pahare Long Drink 470 ml Hobstar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *