Set 12 Pahare Long Drink 470 ml Hobstar

Cod produs: PS926798
Baxare

12/bax

Culoare

transparent

Material

sticla

Capacitate

470ml

Se comanda la bax (=12 buc)

Disponibile doar la comanda, livrare 1-5 zile lucratoare.

SKU: PS926798 Categorii: ,

Descriere

Paharul din colectia Hobstar de la Libbey are capacitatea de 470 ml si ofera rafinament oricarei prezentari a bauturii. Acesta este realizat din sticla de inalta calitate, iar designul sau elegant adauga o nota vintage.

Paharul Hobstar este in fruntea cererii de astazi pentru articole long drink si este ideal pentru servirea de cocktail-uri in stil vintage. Cu siguranta, acesta va adauga o atingere de lux, sofisticata meselor sau barului dumneavoastra.

Designul paharelor Hobstar este inspirat de „ perioada stralucitoare a sticlei taiate americane ” si se incadreaza perfect in moda actuala, cu tendinte vintage chic.

Denumirea „ Hobstar ” provine de la un design de sticla taiata specific, datand din primii ani ai secolului XIX. Designul clasic al paharului Libbey Hobstar este favoritul culturii cocktail-urilor, prezent astazi in baruri din intreaga lume.

Paharul Hobstar este robust, contine o constructie grea ce va creste durabilitatea si creeaza o ambianta stralucitoare la orice masa sau bar. Acesta poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

 

 

Informații suplimentare

Baxare

12/bax

Culoare

transparent

Material

sticla

Capacitate

470ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 12 Pahare Long Drink 470 ml Hobstar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *