IDEAL HORECA

DESPRE NOI

Cum alegi produsele iDEALe pentru afacerea ta?

Simplu. Începe prin a face o listă cu tot ceea ce ai nevoie. Decide-te asupra tipului de consumabile pe care îl cauți. Asigură-te că ai bifat totul, de la dispensere și dozatoare, până la rezerva de săpun, boluri și chiar scobitori. Nu uita de pe listă nici de saci menajeri, mănuși, detergent, dar mai bine sună un prieten. Pentru asta suntem noi aici.

O echipă întreagă pentru tine

Noi suntem iDEAL HoReCa, un colectiv cu peste 10 ani de experiență în domeniu care și-a propus să facă lucrurile altfel. Ne dorim să aducem în fața ta materialele viitorului, consumabile de calitate, obținute având în vedere grija față de mediul înconjurător, de la furnizori renumiți, depozitate și livrate în condiții optime de igienă.

Ne adresăm tuturor

Oferim serviciul întreg, iar consilierea în vederea alegerii produsului iDEAL este din partea casei. Scapă de zeci de furnizori. Tot ceea ce ai nevoie găsești într-un singur loc și stabilim împreună pachetul potrivit ție din punct de vedere calitativ, dar și financiar. Bazează-te pe experiența colegilor noștri și calitatea produselor românești, dar și internaționale.

Afacerea ta este unică.

Cere o ofertă personalizată de la echipa iDEAL HoReCa.

sigla

Furnizăm soluții profesionale, servicii și produse la cele mai înalte standarde de calitate din domeniul HoReCa.